Renate Snippe

20 januari 2020

Geen reacties

Home Behandelingen

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen?

Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. In tegenstelling tot gewone verf, welke na één tot twee dagen van de wenkbrauw en huid is verdwenen, blijft wenkbrauwhenna vijf tot veertien dagen zitten!

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

 

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN BROW HENNA?
Jazeker. Er zijn in totaal 5 kleuren, van blond tot zwart. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Bespreek van tevoren goed met ons wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

 

WANNEER ZIJN HENNA BROWS AF TE RADEN??
• Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
• Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
• Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.
• Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
• Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
• Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
• Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
• Als je zwanger bent

 

HOE VERZORG IK MIJN HENNAWENKBRAUWEN?
Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de browhenna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *