Home

Massages regulier

Massages

massage almere

Een massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Ze verminderen stress en nog beter: stimuleren het geluksgevoel.
Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massages het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. En dat is goed nieuws voor de werking van het immuunsysteem, oftewel: het verhoogt uw weerstand.

 

Lichaam en geest
Na een massage zult u merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heeft u er ook lang na de massage nog profijt van. U heeft minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen.
Geestelijk gebeurt er ook wat met u. U zou het kunnen ervaren als ‘meer ruimte in uw hoofd’, nieuwe energie, zin om uw doelen na te streven en een groter bewustzijn van uw lichaam, oftewel: u voelt zichzelf beter.

 

Pijn of klacht
Een massage heeft ook een helende werking als het wordt ingezet ter behandeling van een klacht. Al met al kun je zeggen dat een goede massage een effectieve, natuurkundige therapie is die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast.

 

Kortom, een massage:

  • Vermindert stress
  • Stimuleert het geluksgevoel
  • Verhoogt je weerstand
  • Vermindert lichamelijke klachten
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft energie!

Wilt u meer weten over onze massages of meteen een afspraak maken voor een een heerlijke massage? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk direct hier onze prijslijst!