Home

Wimperextensions

Wimper extensions Almere

Wimperextensions Almere

Nu ook wimperextensions bij Schoonheidssalon Just Beauty by Renate in Almere!

 

Wij zetten de wimpers één voor één op uw bestaande wimpers.

U kunt hierbij kiezen uit one by one of 3D tot 6D, ook wel Russian Volume genoemd.

 

De wimperextensions zijn van zijde gemaakt. Wij werken met verschillende krullen, lengtes en diktes. Deze kunnen wij aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper. Uw natuurlijke wimper heeft een gemiddelde levensduur van 8 weken waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 3 weken een touch-up behandeling uit te laten voeren.
Set wimper extensions one by one nu voor € 55,-.

Opvullen na 2 weken €25,-
Opvullen na 3 weken €35,-

Opvullen na 4 weken €45,-

 

Zoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek (Russian Volume) meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimperextensions gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er hele dunne wimperextensions gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions (Russian Volume) is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperharen hebt. Wij raden u aan om een touch up behandeling te doen na 2 tot 3 weken, voor het mooiste resultaat.

 

Nieuwe set wimperextensions 3D tot 6D nu voor € 65,-.

Opvullen na 2 weken €35,-
Opvullen na 3 weken €45,-
Opvullen na 4 weken €55,-

 

Wilt u een afspraak maken voor wimperextensions, of wilt u eerst meer weten over wimperextensions? Neem dan contact met ons op.